Neglespretten i regn!

Kald debut og flott innsats for Christoffer Prag i Neglespretten 2016. (Foto: Wenche Huseby)

Neglespretten 2016 ble arrangert i 5 grader og lett regnvær. Til tross for at været ikke var helt som ønsket, deltok 10 ivrige padlere. Noen var debutanter, de fleste var gjengangere. Christoffer Prag (14) padlet for første gang. 

-Det var litt kaldere enn jeg trodde! innrømmet Christoffer.

Det var først kortløp 200 m, hvor resultatene ga startrekkefølgen for langløp. Der var det start med 30 sekunders mellomrom, hvor bestemann fra kortløpet startet sist. G14  padlet 3 x 900 m, øvrige deltakere 5 x 900 m. Dette gjorde det interessant for publikum, da det ble flere jevne «fighter».

Gutter 14 ble vunnet av Christoffer Prag med 23.59. Imponerende av en debutant! I junior var det to Bærum-padlere. Olav Carlsson vant på tiden 22.46, foran klubbkamerat Vetle Markussen med 23.20. Disse to juniorene ville blitt  nr 2 og 3 i senior, som ble vunnet av Anders Kristiansen med dagens beste tid 22.09. Etter ham fulgte Trond Ludvig Beckmann på 24.06 og evigunge Erik Borchgrevink på 24.21.

Klikk på lenkene for alle resultater:

Det var salg av drikke, vafler og pølser. Kiwi Foyn sponset arrangementet med frukt, til stor glede for deltakere og øvrige som var tilstede. Etter at deltakerne hadde gjenvunnet varmen, ledet løpsansvarlig Ole Magnus Fevang premieutdelingen.

Bærum-padlerne var godt fornøyde og lovet deltakelse neste år også.

-Neglespretten i Tønsberg er blitt en hyggelig tradisjon for oss, sa de.

Samlebilde etterpå (002)
Nesten hele gjengen – friskuser uten frykt for neglesprett! F.v. Tore Karlsen, Harald Stensholt, Christoffer Prag, Anders Kristiansen, Bærum-padlerne Vetle Markussen og Olav Carlsson, Erik Borchgrevink, Tor-Sverre jensen og Egil Børstad. Har mangler vi bare Trond Ludvig Beckmann, som padlet seg til en annenplass i senior. (Foto: Wenche Huseby)

Her ser du flere bilder fra Neglespretten 2016. Du kan klikke på bildene for å få de større.