Nøtterøy rundt – påmelding åpnet

NR-logoTønsberg Kajakk Klubb har gleden av å igjen invitere til Nøtterøy rundt 2016. Løpet arrangeres i år for 76. gang og vi antar at mange vil ta veien til Tønsberg 2. juli for å få med seg dette tradisjonsrike løpet. Vi har satt opp tradisjonelle konkurranseklasser og klasser for tur- og havpadlere. Nytt av året er at vi prøver en egen klasse for surfski. Klubben er spent på responsen omkring det.

 

Nøtterøy rundt går i flotte omgivelser i Vestfolds varierte skjærgård, og på en tid av året hvor det vil være mange skuelystne langs løpet. Tønsberg Kajakk Klubb mener dette er et arrangement for alle kajakkpadlere. Både for den ambisiøse maratonpadler som ønsker å konkurrere og den vanlige turpadler som ønsker en utfordring . Vi har både en lang og en kort distanse.

Løypealternativene er de samme som i fjor. Den lange distansen på 32 km starter fra Klubbhuset i Nordbyen og går rett sørover ut Vestfjorden, vender gjennom Vrengensundet og nordover via Årøysund. Deretter inn Bjerkøysundet og det siste strekket inn mot Tønsberg via Ekenessundet og Kanalen. Den korte distansen på 15 km starter også ved Klubbhuset, og går ut sørøst i Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy, videre ut Ekenessundet med vending ved Barneskjær og retur tilbake samme vei.

Her finner du informasjon om løpet og påmelding.

johan brekke 089
Fint driv på Johan Brekke, Strand KK, fjorårsvinner av K1 klassisk i Nøtterøy rundt.