Aktiviteter på forsommeren 2017

Juniorgruppa har hatt padleøkter på vannet allerede og vi har for første gang på noen år en ivrig gjeng som drar på Påskeleir til Flekkefjord. Vi satser på å få lagt ut bryggene rett etter påske slik at vi enklere kan komme på vannet med kajakker.

Det blir avholdt dugnad torsdag 4. mai  kl 18:00. Da rydder vi utearealet og klargjør området til sommerens aktiviteter. Det blir mulighet til å trene for juniorgruppa samtidig som de bidrar på dugnaden. Vi håper mange tar seg tid til å bidra denne dagen.

Lørdag 6. mai arrangerer vi også i år Neglespretten, som er klubbens uhøytidelige sesongåpning. Den innledes med 200 meter prolog før langløp på rundbane foran klubben. Vi starter klokken 10:00.  Påmelding sendes til ole_magnus_fevang@hotmail.com (Merk med Neglespretten). Det er også mulig å melde seg på frem til 30 min før start.  Det er gratis å delta på stevnet og vi setter opp en kiosk hvor det blir mulighet for å kjøpe både noe å spise og drikke.

Klubben har fått flere henvendelser om padlekurs. Vi har allerede ett kurs 23. mai som er fulltegnet og har satt opp ett nytt kurs tirsdag 30. mai. Der er det nå 6 ledige plasser. Interesserte finner mer informasjon på deltager.no.

Ole Magnus Fevang instruerer kursdeltakere høsten 2016 om hvordan man entrer en kajakk i fra vannet. Foto: Wenche Huseby