Invitasjon til andre løp

Klubben mottar i løpet av sesongen invitasjoner til andre turløp. Noen av løpene har mer racingpreg, mens andre er rettet mot både racing og tur. Uansett kan være gøy å dra andre steder for å padle. Disse invitasjoner legger vi ut på en egen side på hjemmesidene våre (velg menyen Aktiviteter og deretter Invitasjoner 2017).

Kajakklubbene i indre Oslofjord har laget en cup hvor du kan delta i 5 turløp i løpet av sesongen. Det første går allerede 24. mai (Kristi Himmelfartsdag). Mer informasjon på denne linken om Oslofjordcupen.

Dersom det er invitasjoner der du savner så meld gjerne fra så legger vi de inn. Vi søker også å legge ut link til resultatlister fra løp hvor våre medlemmer deltar. Utfordringen er at vi ikke alltid vet hvem som deltar. Send gjerne en melding til leder(at)tkklubb.no eller arne(at)hhenriksen.com dersom du ønsker å tipse om resultater som skal inn.

Mange av klubbens medlemmer har opp igjennom årene tatt turen til Randers i Danmark og Tour de Gudenaa. Dette er et langt turløp hvor du kan velge mellom 73 eller 42 kilometer. De har 50-års jubileum og har i den forbindelse utvidet med Swimrun i tilegg. De tilbyr også gratis påmelding for de som deltok i 1968! Følg denne linken for mer info.