Klubbavtale med Olympia Sport

Tønsberg Kajakk Klubb har inngått en samarbeidsavtale med Olympia Sport AS ved Jarlsberg Travbane.

Avtalen gir klubbens medlemmer 20% rabatt på ordinære priser på alle varer i butikken (gjelder ikke El-sykler og elektronisk utstyr som pulsklokker). Avtalen innebærer også at det kan arrangeres spesielle handlekvelder hvor enkelte produkter kan ha enn høyere rabatt. Videre så gir avtalen ved partikjøp til klubben på padlerelatert utstyr en rabatt på 30%.

I avtalen står det også at Olympia Sport får anledning til å være tilstede på arrangementer i regi av TKK. Butikken stiller også med gavepremie til Nøtterøy rundt. Siden dette er en samarbeidsavtale så vil Tønsberg Kajakk Klubb støtte profilering på sosiale medier fra Olympia Sport AS. Vi oppfordrer også våre medlemmer til å gjøre det.

Styret har også innhentet tilbud på klubbtøy (treningsjakke/-bukse, t-shirt/shorts etc). Firmaet som vi har gjort avtale med er Orginal Teamwear (samarbeider med bl.a Swix). Det vil i løpet av kort tid bli lagt ut link til en nettside hvor man kan se klærne og vi vil også få tilgang til en prøvekolleksjon hvor medlemmer kan prøve størrelser og se på tøyet. Vi håper riktig mange av både nye og eldre medlemmer ønsker å benytte seg av dette gode tilbudet. I bildet under er selve treningsdrakten avbildet.