Resultat – Klubbmesterskap 2017

Klubbmesterskap for 2017 ble avholdt tirsdag 29. august. Regn og vind tidligere på dagen var opptakten til klubbmesterskapet. Til tross for været så kom det langt flere enn tidligere år; 8 juniorer og 7 seniorer stilte på startstreken. Det ble først avviklet 200m kortbaneløp fordelt på 4 heat. Deretter padlet juniorene 1 runde på 1000m, mens seniorene måtte slite seg igjennom 4 runder á 1000m.

Ole Magnus Fevang gir beskjed før start.

Av juniorene var Oskar Staff-Iversen Eikeland raskest på langløpet, tett fulgt av Leander Sjaavaag Juvet og Elsa Marie Stensholt. Blant seniorene kom Anders Kristiansen klart først i mål på langløpet, mens det ble en meget tett fight om 2. og 3. plassen. Harald Stensholt slo sin far Bjørn Vidar Stensholt med 4 sekunder; vi opplevde vel at det føltes som en sier for Harald! Fullstendige resultater kan hentes her; Resultat klubbmesterskap – 2017

Klubben er godt fornøyd med både oppmøte og innsats. Det er fint å se at stadig flere yngre er ivrige på å trene og konkurrere.  Klubben ønsket å lodde ut 3 stk Fenn-årer blant juniorpadlerene. Det ble hhv Filippa, Sander og Leander som ble trukket ut. Årene kan benyttes så lenge man er medlem i klubben og padler aktivt. Under følger bilder av de blide deltagerne.
Junior-klassene

Foran f.v: Jakob Lien Jensen, Sander Clasen. David Brekke, Julie Tellevik og Filippa Kristiansen.
Bak f.v.: Elsa:Marie Stensholt, Oskar Staff-Iversen Eikeland og Leander Sjaavaag Juvet.

Senior-klassen

Foran f.v.: Tom Abrahamsen, Harald Stensholt og Anders Kristiansen.
Bak f.v.: Tore Karlsen, Trond Nylund, Øyvind Langslett og Bjørn Vidar Stensholt.