Klubbklær fra Original/Swix/Bavac

Klubbens medlemmer får nå anledning til å kjøpe treningsklær med klubbens farger og logo på. Dette er treningstøy med god kvalitet og riktig passform for padling og annen trening. Vi har valgt å basere oss på tilsvarende kolleksjon som Bærum Kajakklubb har, men med vårt eget design. Dette skal kunne være tilgjengelig over flere år, slik at vi sikrer likt utseende over flere sesonger. Det vil også være påtrykt logo fra Olympia Sport , da de også har bidratt med avtalen.

Man kan kjøpe:

  • Bavac Race; teknisk trøye og singlet beregnet for løp
  • Bavac Marathon; singlet for løping etc.
  • Bavac Performance; singlet (hurtigtørkende – utviklet for triathlon)
  • Bavac tights; shorts, knickers og lang utgave
  • Swix Star X jakke/bukse for løp/oppvarming
  • Swix Star X Skivest for løp/oppvarming

Klærne leveres av Original som eies av Swix. For å få til vårt eget design så må klærne bestilles og betales via nettsiden til Original. Normal leveringstid er 5-6 uker etter at nettbutikken stenger. Klærne vil bli levert til Olympia Sport på Sem og man vil få informasjon fra Original om henting.  Adressen til nettsiden er www.original.no. På nettsiden trykker du på Teamshop (se utklipp under) og taster passordet Tønsberg17. Teamshop fungerer også på mobil eller nettbrett.

Vi har fått tilgang til en prøvekolleksjon som medlemmene kan prøve på klubbhuset. Klærne er for en periode nå hengt opp inne på styrkerommet for å gi lett tilgang til prøving etc. Det vil bli lagt ut informasjon om størrelser og priser sammen med klærne også, men det er prisene og betingelsene på teamshop som er gjeldende. Vær oppmerksom på de byttereglene som er angitt på nettsidene; i praksis er det vanskelig å få byttet størrelse. Benytt derfor anledningen til å teste ut størrelser på klubbhuset.

Vi håper at mange ønsker å kjøpe klær med klubbens farger og logo på. Vi vet at flere i juniorgruppa har etterspurt klubbklær og har sett frem til dette. Vi rekker ikke å få levering innen sesongen er over, men det kan jo være en god julegave å vurdere.

Dersom det er spørsmål omkring klubbklær; ring gjerne til
– Arne Lassen-Urdahl, 91854198
– Heidi Staff-Iversen Eikeland, 92628075
– Ole Magnus Fevang, 97638151