Populært med Surfski i Nøtterøy rundt

Nøtterøy rundt 2018 har fått påmelding med flere meritterte padlere. Veldig gledelig er det at 2 av Sveriges beste maratonpadlere har meldt sin ankomst. Jocke Lindberg og Emil Torstensson er begge habile maratonpadlere med gullmeritter i svenske mesterskap og U23 EM. Begge kommer til å stille med K1 Surfski lørdag 30. juni på 32km distansen.

Joakim Lindberg i fint driv. Foto: Danny Halmén

Knut Holman med 3 OL-gull og 4 VM-gull har også meldt sin deltakelse i K1 Surfski. Tidligere langrennsløper Jørgen Aukland stiller også i en K2 Surfski sammen med Truls Aabol. Begge padlet 100 km i Vohandu kajakkmarathon i fjor og burde ha grunnlag for å gjennomføre Nøtterøy rundt på god tid.

Kanskje blir 2018 året hvor Surfski virkelig slår igjennom som dominerende båttype i Nøtterøy rundt? Vi teller allerede nå 15 Surfski-kajakker påmeldt. Moro er det da at Olympia Sport og Nordic Kayaks har satt opp en Breeze PE Surfski i premie. Den trekkes på startnummer blant de som deltar på 15 eller 32km.

Anders Sæbeø får drikke av Vibecke G. Fevang under Nøtterøy rundt 2017.

Gutta nevnt over kommer kanskje ikke til å stoppe så mye for drikke underveis. Allikevel har vi også i år valgt å sette opp 2 drikkestasjoner; i Tenvik etter ca 11 km og Årøysund etter ca 20 km. Vi regner med at litt drikke underveis skulle passe de fleste ganske så bra. Noen vil også ønske å reise seg litt fra kajakken for å løse opp i bein. Det blir det anledning til her.

Informasjon om påmelding til Nøtterøy rundt finner du på denne linken. Nå har vi oppdatert løpsinfo slik at du kan se været på relevante punkter omkring Nøtterøy.

Genere spørsmål kan rettes til stevneleder Ole Magnus Fevang på 976 38 151.