Påskesamlinga i Flekkefjord

Juniorgruppa dro i den første delen av påska til Flekkefjord for å være med på den årvisse samlingen som arrangeres der. Totalt var det 10 padlere og 3 voksne som reiste lørdag morgen. Første økt var allerede kl 17. Søndag og mandag formiddag gikk med til gode padleøkter; dog med noe is mellom padleårene. På mandag etter lunsj ble Grisen arrangert. Det er en uhøytidelig, men alvorlig konkurranse med påfølgende premieutdeling. Morsomt for alle!!

På vannet i Flekkefjord. Fra venstre: Sander, David, Dominik, Juli, Oskar, Isak, Jacob og Ferdinand poserer for fotografen. Elsa-Marie og Leander var ute og padlet med Ungdomsgruppen da bildet ble tatt.

Julie Tellevik fra TKK i P14 ble kåret til den jentepadleren på Påskesamlingen med best fremgang. Vi gratulerer!

Mat og pauser ble det også tid til.

Ellers bidro alle våre padlere med god innsats både i og utenfor kajakken. Noen fikk testet rankere båter underveis;  noe som ga ufrivillige bad. Da var det godt å komme inn og få varmet seg. Innimellom trening ble det også tid til kino og annet sosialt på kveldene. Klubben delte klasserom med Laksevåg; totalt 22 personer på samme klasserom var passe trangt. Alle var slitne, men fornøyde da returen startet på onsdag. Takk til Bjarne Tellevik, Tor-Sverre Lien Jensen og Ole Magnus Fevang som var ledere og trenere under hele samlingen.