Padling og turløp høsten 2018

Den varme sommeren ser nå ut til å være over og de fleste har avsluttet ferie. Høsten gir allikevel mange muligheter til å padle både fra klubbhuset og på turløp.

På tirsdager har vi Tirsdagsrace, hvor man padler en uhøytidelig konkurranse i Aulielva. Det starter kl 18 og er god trening for de som ønsker å få høy puls. Les mer på denne siden.

Nytt for 2018 er også at vi har fått i gang turpadling på onsdager kl 18 fra klubbhuset. Det er etablert en gruppe på Facebook som avtaler seg imellom hvor man padler.  Hittil så har Harald Stensholt tatt ansvar for å lede dette. Vi ser gjerne at flere blir med, slik at dette kan bli en tradisjon. Ta kontakt med Harald på mobil 473 08 899, dersom du er interessert.

Asker Skiklubb arrangerer Askerrunden lør 18. august. De har egen ungdomsdistanse på 4 km, en kort 9km og en lang runde på 17km. Påmelding og info på denne linken.

Et løp som mange fra Tønsberg Kajakk Klubb har deltatt på tidligere er Telemarkspadler’n.  Dette er turløp som tilbyr noe for alle. De har en kort distanse på 10km hvor man padler medstrøms ned til mål, normal distanse på 22km og en maratondistanse på 42km. Flere har tidligere tatt dette som en helgetur da man kan overnatte i telt eller hytte ved målområdet. Da har man også mulighet til å bli med på slusepadling på Ulefoss på søndag. Flott arrangement som anbefales på det varmeste!!