Rapport fra NC5 – Årungen

Juniorene våre har i helgen vært på Årungen og padlet NC5. Her følger rapport fra trener Ole Magnus Fevang.

Lørdagen startet med mye vind på natten, noe som gjorde at det hadde blitt strømbrudd på Årungen. Først ble det gitt beskjed om at starten var utsatt 1 time. Et kvarter før opprinnelig start, ble det gitt beskjed om det allikevel skulle være start som planlagt.

TKK hadde to båter (ungdom herrer K2, 500m) i første løp, så Isak og Ferdinand, og Theodor og Oskar måtte løpe og hoppe i båten for å være klare til start.  De kom da videre til semifinale. Det blåste mye hele dagen og i B–finalen i K2 ungdom herrer ble det velt på begge Tønsbergbåtene pluss en til, så kun 2 av 5 kom til mål.

Elsa Maria og Filippa endte på fjerde plass i både K2 500 m og K2 200m, ungdom damer. Ferdinand padlet også gutter14 og kom til B-finalen på både 200m og 500m. På 200m K2 ungdom herrer padlet Oskar/Isak og Ferdinand/Theodor. Det ble mye velt for Ferdinand og Theodor, men de greide og fullføre både forsøk, semifinale og B-finale. Alle fire padlet deretter også K4 200m. Ferdinand hadde på lørdag 11 løp (5 x 500m og 6 x 200m) og var meget sliten etter siste K4 løpet.

Søndagen var det mye regn, torden og lyn på natta, men bedre på dagen. Første løp var K4 500m ungdom herrer hvor vi stilte med Oskar, Theodor, Isak og Elsa Marie. Dette endte i en 7.plass. Det ble også kjørt langløp på søndag. Ferdinand kom på 15.plass på 2000m.

For K2 ungdom damer ble det 4.plass på 2000m for Elsa-Marie og Filippa. Oskar og Theodor padlet sammen på 2000m ungdom herrer og kom på 11.plass

Selv om det ikke ble noen toppresultater var alle fornøyde med egen innsats, og hadde en fin og sosial tur med overnatting i leilighet sammen.

Resultater fra stevnet finnes på denne linken.