Styrketrening for alle!!

TKK har på torsdager organisert styrketrening i gymsalen på Træleborgskole. Her har gjennomfører vi styrketrening blant annet ved bruk av medisinball og de apparatene som er tilgjengelig. Øvelsene som gjennomføres er spesifikt rettet mot kajakk, men gir også veldig god generell trening av støttemuskulatur i overkropp. Treningen er åpen for alle; uavhengig av nivå og ambisjon. Mange av øvelsene er basert på bruk av medisinball som gir en god og dynamisk trening av musklene.

Varierte øvelser som gjennomføres med 30, 45 eller 60 sekunders varighet.

Dersom du nylig har meldt deg inn i klubben og ønsker å være godt forberedt til turer i kajakk til sommeren så er dette perfekt trening. Eller bare være i generelt god form….

Denne øvelsen giør deg andpusten. Start med å hive medisinballen med strake armer så høyt opp og mot makkeren. Kast deg deretter raskt ned og utfør et spretthopp fra liggende posisjon. For deretter å være klar til å ta imot ballen igjen. Garantert høy puls etter 30 sekunder!!

Hittil i vinter så har det vært flest fra juniorgruppa som har deltatt; de trener fra klokken 19:00 til ca 20:15. Fra klokken 20:00 er det en overlapp med seniorer i form av oppvarming med ballspill etc. Treningen avsluttes ca 21:00. Treningen er lagt opp slik at øvelsene passer uavhengig av fysikk og kondisjon. Du velger selv hvor hardt dette skal være. Ta kontakt med trener Ole Magnus Fevang (mob 97638151) dersom du har spørsmål omkring denne treningen eller lurer på om dette er noe for deg. Under vises noen bilder fra forrige trening for juniorene.

Etter oppvarming så tar programmet fra 35-45 minutter.
Innsatsen og hvor tungt det er avgjør du selv.