Instruksjon og kurs

Vi hjelper deg gjerne i gang med padling og har båter for utlån i denne sammenheng.  Stikkord er valg av kajakk og åre, inn- og ut av kajakk fra brygge, padling med instruktør, velt og tømming av kajakk, sikkerhet mv.

Vi starter opp trening for nybegynnere fra 11 til 14 år mandag 13. mai 2019. Vi trener mandager og torsdager fra kl. 17:30-18:30. Treningen passer for deg som er mellom 11 og 14 år. Det er ikke krav om padleerfaring, men du må kunne svømme. Vi sørger for innføring i hvordan man bruker en kajakk slik at man blir trygg på vannet.

Etter 6. juni slår vi sammen denne nybegynnergruppa med den etablerte padlegruppa. Det vil da bli delt opp etter alder og nivå.
Vi har det du trenger av utstyr, dere trenger bare et tørt klesskift!
Deltagelse koster 850kr og inkluderer medlemskap ut 2019. Påmelding på deltager.no

Dersom man er interessert så kan man komme på en av våre treninger før 13. mai for å se på og evt. snakke med en av trenerne. Ta kontakt med Ole Magnus Fevang, 978 38 151 eller Per Martin Fevang, 468 20 069.

Onsdag 22. mai arrangerer vi Introkurs.
Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre og vest.

Kurset passer for alle som ønsker å begynne med padling. Enten du har planer om å padle tur eller om du vil bruke padling som trening. Klubben har alle typer kajakker, hav- og tur- kajakker og surfski.

Kurset koster 750 og inkluderer Våttkort.

Påmelding og betaling er på deltager.no

Se også:  Råd og tips til kajakk- og kanopadlere