Bli medlem

DENNE SIDEN ER IKKE I BRUK LENGER.

For innmelding, gå til vår nye nettside.

Gjennom medlemskap i Tønsberg Kajakk Klubb kommer du i godt selskap med andre, glade padlere. Du får tilgang til klubbhuset i Nordbyen 36 med bryggeanlegg, garderober, båthall, treningsutstyr og klubbrom – du kan låne klubbens båter, være med på organisert trening og delta i konkurranser. Du finner en oversikt over de mest aktuelle klubbkajakkene på denne siden.

Du får selvfølgelig muligheten for å prøve litt, før du eventuelt melder deg inn. Vi arrangerer kurs og kajakkskole når vi har mange nok deltakere og vi har kapasitet for dette. Men også når det ikke er organisert opplæring, prøver vi å hjelpe deg i gang. Ta kontakt med en i styret. Se også menyvalget INSTRUKSJON OG KURS

Klubben samarbeider også med  Olympia Sport AS ved Jarlsberg Travbane. Og klubbens medlemmer får 20% rabatt på alle ordinære varer (unntaket er El-sykler og elektronisk utstyr som pulsklokker) .

  • Kontingent kr 850 per år
  • Familie i samme husstand kr 850 for ett medlem, øvrige gis rabatt og betaler kr 350 for hvert medlem
  • Leie av båtplass kr 1000 per år (NB! Hvis vi har ledig plass!)
  • Kjøp av nøkkelbrikke til klubbhuset kr 500 (refunderes ikke)

Tønsberg Kajakk Klubb er kjent som liten klubb med store mestere. Vi har et aktivt konkurransemiljø. Samtidig er klubben også for tur- og mosjonspadlere i alle aldre. Hos oss er det plass for alle.