Løpsinfo

Nøtterøy rundt går i flotte omgivelser i Vestfolds varierte skjærgård, og på en tid av året hvor det vil være mange skuelystne langs løpet. Dette er et løp for den ambisiøse maratonpadler som ønsker å konkurrere og den vanlige turpadler som ønsker en utfordring . Vi har både en lang og en kort distanse. Vi har fra og med 2019 en egen definert klasse for havkajakk.

Kort distanse 15 km
Den korte distansen på 15 km starter  ved Klubbhuset, og går ut sørøst i Kanalen mellom Tønsberg og Nøtterøy, videre ut Ekenessundet med vending ved Barneskjær og retur tilbake samme vei. Her er link til kart på gule sider med 15 km distansen inntegnet. https://kart.gulesider.no/m/6IeyW

Lang distanse – 32 km
Den lange distansen på 32 km starter også fra Klubbhuset i Nordbyen og går rett sørover ut Vestfjorden, vender gjennom Vrengensundet og nordover via Årøysund. Deretter inn Bjerkøysundet, på innsiden av Barneskjær og det siste strekket inn mot Tønsberg via Ekenessundet og Kanalen. Her er link til kart på gule sider med 32km distansen inntegnet. https://kart.gulesider.no/m/y14Uu

Påmelding gjøres via tjenesten www.deltager.no på denne linken: https://www.deltager.no/NR-2019.

Det vil bli satt opp drikkestasjoner. Det kan gi en kjærkommen pause og kanskje en strekke på beina før padlingen fortsetter. Første stasjon er i Vrengensundet etter ca 15 km, neste stasjon blir i Årøysund (19km) eller ved Barneskjær (25 km).

Værprognose for løypa – link til yr.no
Start/mål – Nordbyen, Tønsberg
11 km – Tenvik
20 km – Årøysund
30 km – Træla

Tidsprogram :
06:45 – Sekretariat åpner med startnummerutdeling
07:30 – Løpsinfo for 32km ved klubbhuset
08:00 – Start 32 km – Havkajakk
08:30 – Start 32km – Alle øvrige klasser
08:05 – Løpsinfo for 15km ved klubbhuset
08:45 – Start 15km – alle klasser
ca 12:30 – Premieutdeling og trekning av gavepremier

Det vil være 12 følgebåter fordelt rundt øya, inkludert en båt som kjører etter siste båt hele veien. Skulle man være uheldig å kantre så vil følgebåtene kunne hjelpe. Se kart under.