OVERNATTING

Nøtterøy rundt starter tidlig for å sikre best mulig forhold for de som skal padle. Det er lite båttraffik så tidlig på dagen. Vi informerer her om de ulike overnattingsalternativer som finnes i området. Siden arrangementet starter tidlig på lørdag morgen har vi i år lagt opp til å kunne selge frokost til de som ønsker det. Det blir da servert en enkel frokost (brød, pålegg, juice) ved startområdet. Billett til frokost må kjøpes samtidig med påmelding til løpet. Vi vil ha noen ledige billetter også på løpsdagen.

BOBIL
Overnatt i bobil kan gjøres ca 400m fra klubbhuset og startområdet. Parkeringen er kommunal i regi av Tønsberg Parkering AS. Den koster 20kr/time eller 150 kr/døgn. Parkeringen er populær i helgene om sommeren. Se denne linken for informasjon.

TELT
Det er mulig å bo i telt på plenen utenfor klubbhuset. Der vil det være tilgang til toalett/dusj på kvelden før under rigging av startområdet og fra kl 06:00 på løpsdagen. Det er ikke matlagingsmuligheter.

HOTELL
Det finnes en rekke hotell i sentrum av Tønsberg i ulike prisklasser. Se alternativer på denne linken.  Bil med kajakk kan fra fredag ettermiddag parkeres på arenaparkeringen i nærheten av klubbhuset.
Ønsker man å bo rolige omgivelser er Borge Hotell et bra alternativ; lite strandhotell ved idylliske Husøysund ca 15 min med bil fra startområdet. Billigere enn sentrumshotellene.

CAMPING
Dersom man ønsker en hel helg i skjærgården med mulighet for å padle også på søndagen, så er det mulig å leie seg inn på campinghytte på Fjærholmen på Nøtterøy; ca 15 min med bil til startområdet. Info på denne linken.
Det finnes også andre campinghytter/-plasser i Tønsberg/Nøtterøy-området.