Påmelding

Påmelding gjøres via tjenesten www.deltager.no på denne linken: https://www.deltager.no/NR-2019

Her finnes det også informasjon om klasser og priser. En vil også kunne se hvem som er påmeldt. Eventuelle lagspåmeldinger kan håndteres manuelt; det må avtales direkte med stevneleder Ole Magnus Fevang; mobil 976 38 151.

Nysgjerrig på hvem som er påmeldt? Trykk her.

Deltageravgift
Kr. 300,- frem til 6. mai
Kr. 400,- frem til  søndag 23. juni
Kr. 500,- frem til fredag 28. juni kl. 18:00 (info om etteranmelding under)
Tillegg for K2: 150 kr. Tillegg for K4: 100 kr pr person.

Kr. 250 for kort distanse 15km frem til 29. juni kl. 18:00

Etteranmelding på løpsdagen vil vi forsøke å etterkomme så langt det er mulig mht kapasitet i sekretariatet. Avgiften vil da være kr. 600,- og må betales med Vipps eller kontant.

Frokost
Vi tilbyr også vi en enkel frokost til kr 60 i startområdet fra kl 06:30 (brød/pålegg/juice/melk/havregrøt). Da vil de som overnatter i Tønsberg-området kunne få seg en bra start på dagen og være godt rustet for å padle.

Forsikring
NB! Påmeldingsavgiften dekker ikke ulykke eller tap/skade av eiendeler. Det er ikke tillatt å delta i en annen persons navn.

Avlysning:
Påmelding er bindende. Startkontingenten blir ikke refundert selv om den påmeldte av ulike årsaker (sykdom etc.) ikke kan delta.

Ved avlysning av Nøtterøy rundt før løpsdagen kan arrangøren beholde 50% av kontingenten til dekning av utgifter. Ved avlysning på arrangementsdagen på grunn av plutselig  oppståtte vær-/klimatiske forhold beholder arrangøren hele startkontingenten.