God innsats på siste Norges Cup i 2018

I helgen ble årets siste Norges Cup-stevne arrangert på Årungen. Det ble også arrangert NM i Lagbåt samtidig. Åtte av klubbens juniorer deltok på stevnet. Det ble padlet 200m og 500m, i tillegg ble det padlet ulike langløp ihht. hver enkelt årsklasse. Klubben hadde også 4 seniorer som stilte på 200 og 500m  i K4 under NM Lagbåt. Bra vær og mange deltakere ga en god ramme omkring sesongavslutningen.

Foran fra venstre: Julie G. Tellevik, Jacob Lien Jensen, Ferdinand B. Sørsveen, Oskar Staff-Iversen Eikeland, Elsa-Marie Stensholt og David Brekke. Bak fra venstre: Tor-Sverre Lien Jensen, Per Martin Fevang, Isak Finstad, Dominik Garan, Bjørn Harald Stensholt og Ole Magnus Fevang.

Tønsberg Kajakk Klubb kan i 2018 se tilbake på en god sesong som resultatmessig tyder på bra innsats av utøvere og trenerteamet. I sammendraget i Norges Cup for klubber plukket våre utøvere 479 poeng igjennom sesongen og havnet på en 9. plass, en klar fremgang fra fjorårets 14. plass med 148 poeng.  En av de bedre individuelle fremgangene har Oskar Staff-Iversen Eikeland stått for. Sammenlagt i Norges Cup 2018 kom han på 10. plass i Gutter 14. Elsa-Marie Stensholt gjorde også en bra sesong ved bli sammenlagt nummer 8 i Ungdom Damer. Det har også vært andre individuelle fremganger fra fjoråret, som sikkert inspirerer når vintertreningene tar til. For detaljerte resultater fra Norges Cup fordelt på klubb, utøver og klasser, se denne linken.

Dominik Garan, Isak Finstad og Oskar Staff-Iversen Eikeland på Årungen under NC5.

På seniorsiden hadde klubben en K4-båt som padlet 200m og 500m. Relativt raskt komponert lag, lite samtrening og noe tynt treningsgrunnlag på flere av padlerne, ga ikke akkurat topp plassering. Hederlig innsats var det i hvert fall og fint at vi endelig hadde med noen seniorer på Norges Cup igjen.

Slitne, men blide K4-padlere; Ole Magnus Fevang, Tor-Sverre Lien Jensen, Bjørn Harald Stensholt og Per Martin Fevang.

Hyggelig er det også at flere er med for å heie på og hjelpe til de som padler. Klubbteltet til TKK var godt synlig og brukt under helgen. For klubben er det viktig at foreldre og andre bidrar til å gi en god ramme for de som ønsker å padle. Ennå vil det kunne være flere fine dager på vannet i kajakk før bryggene må tas opp.