Surfski-premie i Nøtterøy rundt

Tønsberg Kajakk Klubb arrangerer lørdag 30. juni Nøtterøy rundt i kajakk.

Klubben samarbeider også i år med Olympia Sport på Sem og har fått en Surfski i premie. Den trekkes blant de som deltar på 15km eller 32km distansen i årets utgave. Surfskien er fra svenske Nordic Kayaks og modellen heter Breeze PE og blir levert i hvit farge. Se bildet under.

Det er til nå 18 påmeldte til årets utgave og vi har en god blanding av racere, surfski og turbåter påmeldt allerede. Noen er påmeldt for første gang, mens andre gjenkjenner vi fra flere av tidligere års konkurranser. Nysgjerrig på hvem som er påmeldt? Trykk på denne linken og rull nedover så finner du en ny lenke med teksten
Vis påmeldte‘. Og meld deg gjerne på dersom du er fristet. Eller send utfordringen videre til en du mener burde padle 32km rundt Nøtterøy eller tur/retur Barneskjær. Full informasjon om arrangementet finnes på denne linken.

Ønsker du å bidra under arrangementet lørdag 30. juni? Vi trenger flere som kan hjelpe til før, under og etter løpet. Vi trenger ennå flere som kan være følgebåt, hjelpe til i sekretariatet og til 2 av matstasjonene. Ta kontakt med stevneleder Ole Magnus Fevang på mobil 976 38 151.