Siste oppdatering om Nøtterøy rundt 2018

Med under 2 dager igjen til start av Nøtterøy rundt 2018 så har vi over 50 påmeldte båter. Nesten halvparten velger å padle i Surfski. Det er en spennende utvikling! Vi ser at det er et stort spenn i de som er påmeldt, både i alder og antatt sluttid. Vi håper dette blir en bra opplevelse for alle.

Starten går kl 08:00 for 32km og 08:30 for 15km. Løpsinfo blir gitt hhv kl 07:30 og 08:05 for de to distansene. Vi ønsker at alle deltagere søker seg inn og leser igjennom informasjonen som ligger på nettsidene om Nøtterøy rundt. Vi har oppdatert med informasjon om hvor man kan sette av kajakker og parkere; det er trangt ved klubbhuset så kajakkene må bæres inn til gult område; se info her. Startnummer deles ut fra 06:30. Husk å beregne godt med tid!

Overnatting
For de som har langt å kjøre og ønsker overnatting har vi nå nettopp fått en avtale med Velotel Treningssenter i Tønsberg. De tilbyr overnatting i fellesrom med wc/dusj. Mat tilbereder man selv. De retter seg inn mot team som skal ligge på treningsleir. Pris 250 kr/natt.  Dersom det er aktuelt så ta kontakt med Christian hos Velotel; mob 957 01 925. Nøkkelkort utdeles helst før kl 18:00 i morgen, senest kl 19.

Været
Det er meldt over 20 grader på løpsdagen, men også meldt nordøstlig vind som sikkert vil svale. Alle deltagere bør ta seg tilstrekkelig med drikke i forkant. Vi vil ha 2 drikkestasjoner etter ca 11 og 19 km. Se etter beach-flagg på lave flytebrygger. Info blir gitt på løpsdagen.

Da gjenstår det bare for Tønsberg Kajakk Klubb å ønske velkommen til den 78. utgaven av Nøtterøy rundt.