Turpadling på onsdager

Klubben har i våres arrangert 2 Intro-kurs ihht Våttkort kursstigen til Padleforbundet. Flere av deltagerne ønsket å samles for å padle klubbens kajakker videre utover sommeren. Foreløpig er det onsdager kl 18 som er valgt som tidspunkt. Første turpadling ble gjennomført onsdag denne uke. Harald Stensholt stilte opp og guidet to nye medlemmer utover i Vestfjorden og oppover i Auli-elva. Fornøyde padlere var tilbake på klubbhuset i 20-tiden, og skal også møtes neste uke. Her er det plass til flere!

Klubben har 5 havkajakker som henger ute. Nøkkel til hengelås finner man inne.

Klubben har en rekke klubbkajakker som medlemmer kan låne. I går ble 2 av 5 stk havkajakker benyttet. De henger på ute på sørsiden av klubbhuset og er festet med lås og kjetting. Nøkkel til kjettingen henger til venstre innenfor hoveddøren til klubbhuset på samme sted hvor portene fjernåpnes. Padleårer og vester er plassert litt lengre inne. Det finnes også andre klubbkajakker som kan testes ut.  Enklere blir det ikke å komme seg ut å padle!!
Klubben håper at flere tar initiativ til å padle sammen. Det må ikke være på onsdager, dette avtaler man seg imellom. Det er opprettet en lukket Facebook-gruppe hvor medlemmene kan avtale turer. Vi setter kun som krav at minst 1 av de som skal padle er medlem i klubben. Ta gjerne med en venn eller to som ønsker å prøve kajakk. Liker de å padle så er det fint om de melder seg inn . Her er link til den lukkede facebook-gruppen; meld deg inn på denne gruppen om du ønsker å padle tur. Er du ikke på Facebook; ta kontakt med en i styret så formidler vi kontakt.