Bra påmelding til Nøtterøy rundt

Nøtterøy rundt har nå godt over 30 padlere påmeldt. Løpet starter om kun 9 dager og værprognosene er gode. Vi holder startkontingenten på 400 kr for 32km distansen til, søndag 23. juni. Så dersom du er nesten helt sikker på å delta er det bare å melde seg på via deltager.no.  Det er like mange påmeldt både 15 og 32km. Det er til nå 7 padlere som har meldt seg på i vår egen klasse for havkajakk; Werner Classic Nøtterøy rundt. Vi har allerede 12 padlere påmeldt i klassene for racer/surfski. Vi noterer at Daniel Salbu er påmeldt K1 Racer; kanskje kan han utfordre rekordtiden fra i fjor. Møt opp så får du se!!

All informasjon om løpet finner du på våre sider om Nøtterøy rundt. Synes du det er langt å kjøre på en lørdags morgen så finner du gode tips om overnatting der også.

Alle som stiller i havkajakk på 15 eller 32km starter i klassen Werner Classic Nøtterøy rundt. De er med i trekning av en Werner Shuna STR Glass padleåre; les mer om åren på denne linken.

Samtlige deltagere i Nøtterøy rundt er med i trekningen av en Breeze PE surfskikajakk fra Nordic Kayaks. Se info om kajakken på denne linken.

Begge premiene er gitt via vår samarbeidsparnter Olympia Sport.