Juniorer på Norges-cup

I helgen ble det arrangert Norges Cup nr 1 på Årungen i Akershus. For første gang på flere sesonger var Tønsberg Kajakk Klubb representert med juniorpadlere på dette stevnet. Fra klubben deltok Elsa-Marie Stensholt, Oskar Eikeland, Dominik Garan og Leander Juvet. Med seg hadde de også trener Ole Magnus Fevang.

TKK-gjengen samlet på søndag før hjemreise. F.v: Elsa-Marie Stensholt, Dominik Garan, Ole Magnus Fevang, Leander Juvet og Oskar Eikeland.

Det var en spent gjeng som startet lørdagen med 200m kvalifisering hvor oppnådde tider ga fordeling til start i ulike finaler. Senere på dagen var det langløp; 2x 850m for de yngste og 3x 850m for de eldre. Totalt var det ca 100 løp som skulle avvikles; så det ble en lang dag for utøverne med noe venting innimellom. Søndag var det i hovedsak 500m som stod på programmet . Resultatmessig plasserte ikke våre padlere seg helt i toppen. Unntaket var Elsa-Marie Stensholt som tok seg til A-finale både lørdag og søndag. Uansett så ble dette en ny og meget god erfaring for våre padlere. Et eksempel på konkurranseiveren stod Oskar Eikeland for. Han veltet kun få meter før mål, og tok da et godt tak i kajakken og svømte over mål. Da ble det godkjent plassering!

Leander gjør seg klar til 200m kvalifisering.
Dominik klar på vannet. I bakgrunnen padler Oskar.

Elsa-Marie smilte etter gode plasseringer.

Det er fint å kunne formidle at klubben igjen har medlemmer som konkurrer på juniorsiden. Det trenes ivrig og bra i denne juniorgruppen, og brødrene Ole Magnus og Per Martin Fevang legger ned mye tid og innsats for å tilrettelegge for fremgang. Fint å se at det bærer frukter!