Juniorgruppa tidlig på vannet

Juniorgruppa satset friskt og hadde sesongens første økt på vannet torsdag 23. mars. Hele 14 ungdommer deltok på denne første padletreningen i 2017. Det er lenge siden Tønsberg Kajakk Klubb hadde så mange juniorer på vannet, og allerede i slutten av mars! Trener Ole Magnus instruerte både de nye som ikke har vært i kajakk før og de som startet i fjor. Det var flatt vann, ingen vind og fin sol når treningen startet. En perfekt start på 2017-sesongen. Og det ga mulighet for fine stemningsbilder som vist under.

Fornøyde padlere etter første økt på vannet. Fra venstre: David, Dominik, Julian og Trygve.

Gjengen som var på vannet syntes det var godt å endelig få ta noen tak med kajakkåra igjen. Vi registrerte kun én som fikk et uønsket bad; da var det godt at følgebåten var like ved og at det var varmt i klubbhuset. Temperaturen falt imidlertid raskt, samtidig som mørket nærmet seg så treningen ble det avsluttet klokken 19:15.

Det var også fint for trenerne å se at mange foreldre bidro både før og etter treningen. Det vil være en forutsetning for god gjennomføring når så mange deltar på treningene.

Ivrige padlere venter på hjelp fra foreldre til å komme på land igjen.